Zalmsteak met botersaus en dille

Ingrediënten
Een of twee stukjes zalm, afhankelijk van het aantal individuen
4 kruidnagels tom gepureerd
100 g boter
1/2 pakje fijngehakte dille
1 kop crème
Lepel bloem
Zout en peper zoals je wilt
Sap van 2 citroenen
Stappen
We brengen alle ingrediënten en ze beginnen in de naam van God Op de boterblaadjes van de gemarineerde estik de ladder met peper en zout
Een kom op het vuur en doe de boter erin en als het smelt doen we het zalmstuk van de zijkant van de huid en beginnen het stuk van elke kant te bakken het duurt ongeveer vijf minuten en we verwijderen het aan de zijkant
Doe de knoflookboter erin, schep de bloem, roer twee minuten, doe een kopje room, citroensap en gehakt zaterdag, en zodra je begint te koken, gaan we naar beneden met de zalmstukjes en beginnen we uit de saus te nemen en op te drinken. precies vijf minuten en hij is klaar om te dienen

Leave a Reply

Your email address will not be published.